Unimold Empresa

Inici / Serveis

MECANITZAT DE PROTOTIPS

FRESAT


Si us plau, selecciona el vídeo que vols visualitzar d'entre aquestes opcions:Fes clic sobre un i podràs visualitzar el vídeo corresponent a cada procés.

SERVEIS

FRESAT

FRESAT

Procés de mecanitzat amb eina rotativa ideal per a la fabricació de peces de tres eixos. en UNIMOLD estem especialitzats en la mecanització de geometries complexes donada la nostra alta qualificació en el mecanitzat de geometries 3D, disposem de centres de mecanitzats CNC i fresadores convencionals per treballs auxiliars.

TORNEJAT

TORNEJAT

Procés emprat en li mecanitzat de peces de revolució; ja sigui en torn convencional per a la mecanització de peces senzilles o de CNC per a la producció seriada o de geometries amb perfils de major complexitat ...

EROSIÓ PER PENETRACIÓ

EROSIÓ PER PENETRACIÓ

RECTIFICAT

RECTIFICAT

El rectificado té per finalitat corregir les imperfeccions de caràcter geomètric i dimensional que pateix la peça després de l'tractament tèrmic a què són exposades una vegada mecanitzades, és un 'procés de mecanitzat per abrasió', amb això assegurem l'ajust i la precisió dimensional.

AJUST I POLIT

AJUST I POLIT

Aquest és l'últim procés de fabricació de el motlle, el mes artesanal i el qual reflecteix tota la nostra experiència en el sector.

MECANITZAT DE PROTOTIPS

MECANITZAT DE PROTOTIPS

Mecanitzat de prototips i pre-sèries en diferents materials, com ara: a L'acer, plàstics tècnics, alumini i llautó.

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...