Unimold Empresa

Inici / Motlles

MOTLLES DE FUNDICION PER GRAVETAT

  • Moldes de fundicion de Unimold
  • Moldes de fundicion de Unimold
  • Moldes de fundicion de Unimold
  • Moldes de fundicion de Unimold

MOTLLES DE FOSA PER GRAVETAT


Els motlles de fosa per gravetat (conquilles), són fabricats en acers aliats; poden ser de emmotllament manual o adaptats a màquina, si les dimensions de la peça o el nombre d'unitats a fondre ho requereixen. L'abocament de l'material en estat líquid, normalment s'efectua de forma manual i l'ompliment de la cavitat i la seva posterior solidificació és per garvedad, d'hi ha el seu nom, fundicion per gravetat.

Aquest procés ens permet construir motlles de fosa per a materials com el llautó l'Alumini i l'zamak a un reduït cost d'inversió, amb una destacada avantatge respecte a altres tècniques de producció; que és la de fabricar peces de fosa amb cavitats interiors sense desemmotllament i la possibilitat de fondre una diversitat molt àmplia d'aliatges.


L'actual qualitat dels acers emprats avui dia, els mecanitzats de precisió en maquinària de CNC i l'automatització dels processos productius, fan que aquest tipus de motlles s'utilitzin cada dia més en sectors industrials que demanen una alta qualitat dimensional i estètica en les peces de fosa.


EXPERTS EN FABRICACIÓ DE COQUILLAS


Inumerables motlles fabricats durant diverses dècades per sectors de la decoració, l'automoció el ferroviari i tots els camps de la indústria en general, en tot tipus d'aliatges, ens han aportat una dilatada experiència en la fabricació d'aquest tipus de motlles fent de la nostra marca un referent en el sector!

Fabricant de motlles per a fosa


Aluminio
Motlles per fosa de
ALUMINI
Latón
Motlles per fosa de
LLAUTÓ
Zamak
Motlles per fosa de
ZAMAK

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...