Unimold Empresa

Inici / Moldes

MOTLLES DE INJECCIÓ

  • Moldes de inyección de Unimold
  • Moldes de inyección de Unimold
  • Moldes de inyección de Unimold

FABRICANT DE MOTLLES D'INJECCIÓ


Els motlles d'injecció, estan fabricats en acers d'alta qualitat, són sotmesos a tractament tèrmic per garantir la durabilitat i la longevitat de la seva precisió geomètrica. normalment són refrigerats mitjançant circuit intern per mantenir una temperatura de treball constant i poder obtenir un acabat òptim de les peces injectades. Aquest tipus de motlles són adaptats a màquines d'injecció (injectores), completament automatitzades, les quals ens asseguren una producció peces / hora constant.

La fosa per injecció tècnica també coneguda com a injecció a pressió, a pres terreny les últimes dècades, ja que cada dia més les empreses inverteixen en tècniques de producció que assegurin una alta qualitat a un reduït cost de producció.


ALTA QUALITAT EN MOTLLES D'INJECCIÓ


Gràcies a la integritat en el nostre servei de fabricació, realitzat a les nostres instal·lacions en tots els processos de fabricació, des del disseny fins l'ajust, passant per totes les fases de la mecanització, juntament amb els nostres coneixements en la injecció d'alumini, llautó i zamak, garantim la qualitat i la funcionalitat de tots els components dels nostres motlles .


Garantim la màxima qualitat i agilitat en els terminis de lliurament.

Fabricant de motlles d'injecció


Aluminio
Motlles per a injecció de
ALUMINIO
Latón
Motlles per a injecció de
LATÓN
Zamak
Motlles per a injecció de
ZAMAK

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...