Unimold Empresa

Inici / Notícies

NOTÍCIES UNIMOLD

MOTLLES PER A ALUMINI FOS

MOTLLES PER A ALUMINI FOS

Els motlles per a alumini fos estan fabricats en acers aliats d'alta qualitat. les principals característiques dels aliatges d'acer emprades en la construcció d'aquest tipus de motlles, és la bona conductivitat tèrmica i la bona dissipació de la temperatura a la qual són sotmesos en el procés de motlles per alumini fos . En UNIMOLD fem servir les últimes tecnologies en softwares i eines de mecanitzat, les quals ens proporcionen com a resultat una alta precisió i qualitat d'acabats.
Els motlles per a alumini fos per gravetat són una opció molt requerida per a la fabricació de peces les quals requereixen una alta precisió geomètrica i qualitat, ideal tant per a la fosa de sèries curtes, mitjanes i altes, sent possible el desemmotllament manual per a sèries petites o automatitzat, adaptats a màquines automatitzades anomenades ''màquines coquilladoras'' si es requereixen un elevat nombre de peces a fabricar o les dimensions del motlle ho requereixen. La possibilitat dels aliatges a fondre mitjançant el procés de motlles per a alumini fos és molt divers, sent possible la fosa de diferents aliatges des de les més comuns com la L-2520 a les més complexes com la L-2653. El principal avantatge dels motlles per a alumini fos per gravetat, la qual la descarta dels altres processos de fabricació per emmotllament, és la possibilitat de fabricar peces amb cavitats interiors sense desemmotllament, ja que el procés de motlles per a alumini fos per gravetat permet fixar noios fabricats en sorra, els quals són destruïts en l'interior de les peces ja foses donant lloc a buidats interiors amb parets d'angles negatius. En resum. Els motlles per a alumini fos per gravetat són la millor opció a la qual podem recórrer si necessitem fabricar peces d'alta qualitat a un reduït cost d'inversió. Si estan interessats a obtenir més informació sobre aquest procés productiu o que l'orientin en quina és la opció que millor s'adapta a les seves necessitats de fabricació no dubti en contactar amb nosaltres a traves del següent enllaç: www.unimold.es


CERRADO POR VACACIONES

CERRADO POR VACACIONES

Nos vamos de vacaciones !!!

Tras siete meses de intenso trabajo, nos veremos en septiembre, llenos de energía y vitalidad, para poder afrontar los nuevos proyectos que nos esperan antes de finalizar este año 2015.

FIKUS VISUAL CAM, NUESTRO SOFTWARE

FIKUS VISUAL CAM, NUESTRO SOFTWARE

Hemos adquirido la última acualización de nuestro sofware de mecanizado, lo cual nos hace ser más competitivos en la fabricación de moldes. Conscientes de la constante evolución de la tecnología, UNIMOLD lleva años a la vanguardia de la técnica, confiando y agradeciendo toda su colaboración a nuestro proveedor METALCAM.

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...