Unimold Empresa

Inici / Empresa

TALLER DE MOTLLES

EMPRESA

HISTORIA


A principis de la dècada dels 70, a l'antic taller de motlles VISE, ubicats al carrer estrella de Hospitalet de Llobregat, es van formar com motllistes els fundadors de l'empresa UNIMOLD; especialitzats en aquell temps en la construcció de motlles per a la fosa de llautó, dels sectors de la decoració i les aixetes principalment.

Anys més tard, el 1991, ja també fabricant

motlles d'injecció

per a materials com l'alumini i el zamak; alguns d'aquells treballadors van formar societat, donant nom a aquesta empresa, la qual avui dia és dirigida per la segona generació, però amb la mateixa filosofia i il·lusió dels nostres antecessors; apostant dia a dia per les noves tecnologies en el nostre camp. Com a prioritat principal a competitivitat en els processos productius, la constant innovació i sobretot el servei a el client!

En l'actualitat UNIMOLD, és un referent en el disseny, fabricació i reparació de motlles per a la fosa per gravetat i injectada de materials no ferris; gràcies a tota l'experiència adquirida en tots aquests anys i la constant formació dels nostres operaris

L'any 2004 ens vam instal·lar a la localitat de l'Papiol, disposem d'una superfície útil de taller de 400m més oficines. La nostra ubicació és excel lent, situats a 15 km de Barcelona Capital i a peu de l'autopista A7, ens situa en una posició logística perfecta.

  • Fotos de la empresa Unimold
  • Fotos de la empresa Unimold
  • Fotos de la empresa Unimold

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...