Taller de Motlles

Història

A principis de la dècada dels 70, a l’antic taller de Motlles Vise, ubicats al carrer estrella de Hospitalet de Llobregat, es van formar com motllistes els fundadors de l’empresa Unimold; especialitzats en aquell temps en la construcció de motlles per a la fosa de llautó, dels sectors de la decoració i les aixetes principalment.

Anys més tard, el 1991, ja també fabricant

Motlles d’injecció

per a materials com l’alumini i el zamak; alguns d’aquells treballadors van formar societat, donant nom a aquesta empresa, la qual avui dia és dirigida per la segona generació, però amb la mateixa filosofia i il·lusió dels nostres antecessors; apostant dia a dia per les noves tecnologies en el nostre camp. Com a prioritat principal la competitivitat en els processos productius, la constant innovació i sobretot el servei al client!

En l’actualitat UNIMOLD, és un referent en el disseny, fabricació i reparació de motlles per a la fosa per gravetat i injectada de materials no fèrrics; gràcies a tota l’experiència adquirida en tots aquests anys i a la constant formació dels nostres operaris.

L’any 2004 ens vam instal·lar a la localitat de El Papiol, disposem d’una superfície útil de taller de 400m més oficines. La nostra ubicació és excel·lent, situats a 15 km de Barcelona capital i a peu de l’autopista A7, ens situa en una posició logística perfecta.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres envia'ns un Email a: info@unimold.es

Contacte

C/ Enric Granados 13 08754 - El Papiol (Barcelona)
+34 936 731 427
+34 678 858 790
info@unimold.es
De 8:00h a 19:00h