Motlles de fundició

Motlles de fosa per gravetat

Els motlles de fosa per gravetat (conquilles), són fabricats en acers aliats; poden ser d’emmotllament manual o adaptats a màquina, si les dimensions de la peça o el nombre d’unitats a fondre ho requereixen. L’abocament del material en estat líquid, normalment s’efectua de forma manual i l’ompliment de la cavitat i la seva posterior solidificació és per gravetat, el que explica el seu nom, fundició per gravetat.

Aquest procés ens permet construir motlles de fosa per a materials com el llautó l’alumini i el zamak a un reduït cost d’inversió, amb un destacat avantatge respecte a altres tècniques de producció; que és la de fabricar peces de fosa amb cavitats interiors sense desemmotllament i la possibilitat de fondre una diversitat molt àmplia d’aliatges.

L’actual qualitat dels acers emprats avui dia, els mecanitzats de precisió en maquinària de CNC i l’automatització dels processos productius, fan que aquest tipus de motlles s’utilitzin cada dia més en sectors industrials que demanen una alta qualitat dimensional i estètica en les peces de fosa.

Experts en fabricació de conquilles

Innombrables motlles fabricats durant diverses dècades per sectors de la decoració, l’automoció, el ferroviari i tots els camps de la indústria en general, en tot tipus d’aliatges, ens han aportat una dilatada experiència en la fabricació d’aquest tipus de motlles fent de la nostra marca un referent en el sector!

Fabricant de motlles per a fosa

Alumini

Motlles per a fundició d'alumini.

Llautó

Motlles per a fundició de llautó.

Zamak

Motlles per a fundició de zamak.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres envia'ns un Email a: info@unimold.es

Contacte

C/ Enric Granados 13 08754 - El Papiol (Barcelona)
+34 936 731 427
+34 678 858 790
info@unimold.es
De 8:00h a 19:00h