Mecanitzat de prototips

Serveis

Fresat

Procés de mecanitzat amb eina rotativa ideal per a la fabricació de peces de tres eixos. A Unimold estem especialitzats en la mecanització de geometries complexes donada la nostra alta qualificació en el mecanitzat de geometries 3D, disposem de centres de mecanitzats CNC i fresadores convencionals per treballs auxiliars.

Tornejat

Procés emprat en li mecanitzat de peces de revolució; ja sigui en torn convencional per a la mecanització de peces senzilles o de CNC per a la producció seriada o de geometries amb perfils de major complexitat …

Erosió per penetració

Indispensable al taller de motlles per procedir al gravat de zones de molt difícil accés en el procés de mecanitzat, amb les eines de tall i l’acabat de cantonades sense radis.

Rectificat

El rectificat té per finalitat corregir les imperfeccions de caràcter geomètric i dimensional que pateix la peça després de l’tractament tèrmic a què són exposades una vegada mecanitzades; és un ‘procés de mecanitzat per abrasió’, amb això assegurem l’ajust i la precisió dimensional.

Ajustament i poliment

Aquest és l’últim procés de fabricació del motlle, el més artesanal i el qual reflecteix tota la nostra experiència en el sector.

Mecanitzat de prototips

Mecanitzat de prototips i pre-sèries en diferents materials, com ara: acer, plàstics tècnics, alumini i llautó.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres envia'ns un Email a: info@unimold.es

Contacte

C/ Enric Granados 13 08754 - El Papiol (Barcelona)
+34 936 731 427
+34 678 858 790
info@unimold.es
De 8:00h a 19:00h