Motlles d’injecció per a alumini

Fabricant de motlles d’injecció per a alumini

Els motlles d’injecció per a alumini, estan fabricats en acers d’alta qualitat, són sotmesos a tractament tèrmic per garantir la durabilitat i la longevitat de la seva precisió geomètrica. normalment són refrigerats mitjançant circuit intern per mantenir una temperatura de treball constant i poder obtenir un acabat òptim de les peces injectades. Aquest tipus de motlles són adaptats a màquines d’injecció (injectores), completament automatitzades, les quals ens asseguren una producció peces / hora constant.

La fosa per injecció tècnica també coneguda com a injecció a pressió, a pres terreny les últimes dècades, ja que cada dia més les empreses inverteixen en tècniques de producció que assegurin una alta qualitat a un reduït cost de producció.

Alta qualitat en motlles d’injecció per a alumini

Gràcies a la integritat en el nostre servei de fabricació, realitzat a les nostres instal·lacions en tots els processos de fabricació, des del disseny fins l’ajust, passant per totes les fases de la mecanització, juntament amb els nostres coneixements en la injecció d’alumini, llautó i zamak, garantim la qualitat i la funcionalitat de tots els components dels nostres motlles.

Garantim la màxima qualitat i agilitat en els terminis de lliurament.

Fabricant de motlles per a fosa

Alumini

Motlles per a fundició d'alumini.

Llautó

Motlles per a fundició de llautó.

Zamak

Motlles per a fundició de zamak.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres envia'ns un Email a: info@unimold.es

Contacte

C/ Enric Granados 13 08754 - El Papiol (Barcelona)
+34 936 731 427
+34 678 858 790
info@unimold.es
De 8:00h a 19:00h